2014. sze 10.

A főtámogató szerepe - Dunai Zoltán

írta: Ross Satyr
A főtámogató szerepe - Dunai Zoltán

Ezúttal ismét egy új műfajjal próbálkozunk: sajtószemlét állítunk össze egy valódi komoly szponzor cég, az MTK Hungária FC női labdarúgó csapata mögött álló Stadler Trains elnök-vezérigazgatója, Dunai Zoltán korábban elhangzott észrevételeiből. Idézetekről lévén szó, hangsúlyozzuk, hogy a Szerkesztőség nem szükségszerűen ért egyet a szemelvények tartalmával..

FociClub, 2014. február 15.

„Domonyai László, az MTK klubigazgatója és Dunai Zoltán, a Stadler Trains Magyarország ügyvezető igazgatója a megjelent játékosoknak [évzáró vacsora a Gundelben - a szerk.] bejelentette, hogy az MTK és a Stadler közösen havi ösztöndíjban részesíti majd felnőtt csapatunk játékosait, ezen felül a tervek szerint nyártól – a magyar női klubok közül elsőként – profi szerződést köt velük. Utóbbi előkészítése még folyamatban van, ám az egyéb tervekről már konkrétan beszélhettek a vezetők.

dunai.jpgDunai Zoltán kihangsúlyozta, hogy mezszponzorunk a Stadler roppant elégedett a csapat elmúlt években tapasztalt fejlődésével, örömmel nézték a mieink potsdami teremtornájáról készült képeket, s büszkeséggel tölti el őket, hogy egy ilyen tehetséges csapatot támogathatnak. Az igazgató reményét fejezte ki, hogy a további támogatással még sikeresebb lesz a csapat, bár mint kihangsúlyozta, a támogatás nem az eredményesség függvénye, hanem a lányok által az asztalra már korábban lerakott teljesítményé, amelyre örökre büszkék lehetünk.”

Digi Sport, Reggeli Start, 2014. március 7.

 


MTK Hungária FC Női Labdarúgó csapat Facebook oldala, 2014. augusztus 28.

 „Az MTK NBI-es női csapatának főtámogatója, a Stadler Trains a közleményében már gratulált együttesünk BL továbbjutásához, ma pedig a cég vezérigazgatója hivatalos levélben közölte, hogy a Stadler, értékelve a nemzetközi porondon elért sikert, anyagi jutalmat ad majd annak a 18 játékosnak és a szakmai stábnak, akik a Stadler hírnevét öregbítve a BL-továbbjutást kiharcolták.

A Stadler Trains roppant elégedett a lányok teljesítményével, azzal, hogy méltóképpen képviseltük az MTK-t, valamint a támogatáson keresztül a Stadlert is Európában, és a cégcsoportnál bíznak benne, hogy a főtáblán is sikerülni fog szép eredményt elérni.”

Volt Dunai Zoltán úrnak még egy fejtegetése azzal kapcsolatban, hogy a professzionális vagy látványsporttal szemben ugyanazokat a kritériumokat kell számon kérni, mint amelyeket egy professzionális üzleti szereplőtől elvárunk; sajnos, mostanáig nem sikerült megtalálni azt a forrást, ahol ennek a megállapításnak a bővebb kifejtése található. További sikeres együttműködést kívánunk a klubnak és főtámogatójának!

Szólj hozzá